La xerrada censurada ‘Palestina més enllà dels mites d’Israel’, aquest dijous a Manacor

Els col·lectius Manacor amb Palestina i Ciutadans per Palestina organitzen aquest dijous a les 19h a la Institució Antoni M. Alcover la primera xerrada informativa del IV cicle ‘Poble a Poble per Palestina’, “una iniciativa destinada a augmentar la consciència solidària i el suport a la resistència del poble palestí”, expliquen.

Aquest cicle, que ja ha visitat més de 20 municipis de Mallorca, s’estructura en activitats que promouen una visió antiimperialista del conflicte. L’esdeveniment inclourà la xerrada ‘Palestina més enllà dels mites d’Israel’. Aquesta conferència va ser censurada fa un mes per l’Ajuntament de Palma quan s’havia de dur a terme a la biblioteca pública de Cort.

Els col·lectius reivindiquen “el reconeixement del legítim dret dels palestins a defensar-se de l’ocupació il·legal i del genocidi sionista patrocinat per l’imperialisme estatunidenc i europeu”, així com “l’exigència a les autoritats de l’Estat per trencar totes les relacions militars, econòmiques i diplomàtiques amb l’entitat feixista d’Israel” i el “reconeixement del dret internacional dels palestins a viure en pau i llibertat des del riu fins a la mar”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad