L’empresa de buggies sancionada demana ara autorització per passar per camins rurals

El passat 13 de maig la Policia Local de Manacor va interceptar, en només tres dies, fins a tres grups de vehicles turístics que circulaven per camins rurals del municipi, contravenint la normativa local. En total s’immobilitzaren 17 buggies. El règim sancionador municipal estableix que les infraccions lleus s’han de castigar amb una multa de 100 euros; les greus, amb una multa de 200; i les molt greus, amb una multa de 500 euros per vehicle.

Idò bé, fa uns dies l’empresa Dragon Discovery, amb seu a Cala Mendia, va presentar un recurs a l’Ajuntament i va sol·licitar autorització per poder passar, a partir d’ara pels camins marcats a les tres rutes que actualment ofereixen als seus clients, eminentment turistes.

Segons explica el batle manacorí, Miquel Oliver, l’empresa (que compta amb l’assessorament jurídic de qui també fou batle de Manacor, Pedro Rosselló) considera que l’ordenança municipal de protecció dels espais rurals del municipi, vulnera la seva activitat comercial-esportiva.

“No tenim res a dir si passen per carreteres o urbanitzacions amb terrenys asfaltats, però no consentirem que grups de buggies facin malbé els espais naturals del terme”, reitera Oliver, que diu que a partir d’ara serà la nova unitat de la Policia Cívica (que poden anar de paisà) qui s’encarregarà per vetllar que l’ordenança es compleixi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad