Quatre persones detingudes per drogues en una setmana a Manacor

La Policia Nacional de Manacor Intensifica les Patrulles i Deté Quatre Persones per Tràfic de Drogues

Agents de la Policia Nacional a Manacor han intensificat les patrulles per prevenir el tràfic de drogues a petita escala al municipi, el que ha acabat amb la detenció de quatre persones en una setmana, fruit de tres intervencions diferents, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.

En una de les intervencions, es va detenir un home i una dona espanyols, de 43 i 51 anys respectivament, que anaven en un vehicle circulant a gran velocitat i realitzant maniobres brusques de canvi de direcció en adonar-se de la presència policial. Els agents van insistir diverses vegades perquè es detinguessin, i quan finalment ho van fer, el conductor va mostrar una actitud grollera i desafiant.

En el registre es van trobar més de 900 euros fraccionats i un embolcall de plàstic amb cocaïna entre les pertinences del conductor. La dona que anava de copilot en duia dos més de speed i doblers en efectiu també fraccionats. El detingut va donar versions contradictòries sobre la procedència dels bitllets. Una vegada a les dependències policials, la Policia Local va realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, que va resultar positiva, i es va formular la corresponent sanció administrativa.

Amagat davall un cotxe

En una altra intervenció, de matinada, els agents van detenir un home marroquí de 33 anys. Els agents van observar com un vehicle es va aturar al mig del carril i un home s’hi va aproximar, va treure alguna cosa de la butxaca i li va lliurar a la persona dins del vehicle. Els agents van seguir l’home, que va fugir intentant amagar-se davall un cotxe. Quan el van interceptar, van veure que llançava un pot de vidre amb tres monodosis de cocaïna. Entre les seves pertinences es va trobar una altra monodosis de cocaïna i diners en efectiu fraccionats.

La darrera intervenció va culminar amb la detenció d’un home espanyol de 23 anys. El detingut caminava pel carrer i en adonar-se de la presència policial va fer un moviment estrany, desprenia una forta olor a marihuana i portava un cigarret de substàncies estupefaents. Quan els policies li van donar l’alto, el jove va fugir corrent. Després d’una breu persecució, va ser interceptat i se li van trobar una tauleta de haixix de grans dimensions, una bosseta amb diversos cabdells de marihuana, una altra bosseta amb haixix i diners en efectiu fraccionats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad