Les dues copes d’Europa de futbol sala són a ConectaBalear

La imatge

Les dues darreres copes d’Europa de futbol sala aconseguides de manera consecutiva pel ConectaBalear Palma Futsal són des d’ahir a la seu de ConectaBalear al polígon de Manacor. Una oportunitat única perquè els aficionats manacorins al futbol sala es puguin fotografiar amb les Champions de 2023 i 2024. Els dos trofeus seran a Manacor fins dijous dematí, segons han explicat els responsables de l’empresa i el director esportiu del Palma Futsal, Jose Tirado.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad