Les fotos d’un poble pel camí de sa Roca

La imatge

Ara que la Plataforma Camins Públics i Oberts recull signatures per demanar a l’Ajuntament de Manacor la inclusió de l’emblemàtic Camí de sa Roca al catàleg municipal i així poder tornar a obrir-lo als manacorins, vos deixam amb una sèrie de fotografies que demostren l’ús continuat durant dècades com a lloc de berena o per arribar a l’oratori del Cor de Jesús.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad