Els veïnats de Cales demanen explicacions sobre l’abandonament municipal

Indignació a Cales de Mallorca per l’abandonament municipal

L’Associació de Veïns de Cales de Mallorca ha expressat la seva profunda indignació i descontent amb l’actual equip de govern a través d’una carta oberta adreçada al batle de Manacor, Miquel Oliver. L’entitat denuncia l’estat de degradació i abandonament que pateixen els veïns i la mala imatge que es projecta tant als visitants com als residents del municipi.

Els veïns critiquen l’estancament en la recepció de la zona i dotació de serveis municipals, malgrat que asseguren que el procés està més avançat que mai. “Després de més d’un any, segueix aturat en el mateix punt. No ens serveix la mateixa excusa de sempre quan veiem la total inacció i la indiferència davant aquest problema”.

A més, l’associació denuncia les dificultats per transitar per les voravies, l’estat deplorable dels parcs infantils, la manca de manteniment i neteja, així com l’obsolet enllumenat públic. “És impossible transitar a peu per la majoria de les nostres voravies. Ja ni en parlem si hem d’anar amb un cotxet d’infant o amb una cadira de rodes”, assenyalen.

També posen de manifest la insuficient neteja viària amb una única persona destinada a aquesta tasca, la qual consideren humanament impossible. Els veïns expressen el seu cansament davant les reunions infructuoses i les promeses incomplertes. “A la darrera reunió amb el nostre regidor, ens varen prometre moltes coses, però no s’ha fet res!”, afirmen amb frustració.

La carta també menciona la preocupació per l’edifici Topaz, del qual es va anunciar la seva adquisició i enderrocament per crear un espai verd, però recentment s’ha vist un cartell anunciant la seva venda. “Pensam que tenim el dret d’estar informats de forma puntual”, reclamen.

En nom de l’Associació de Veïns de Cales de Mallorca, s’exigeix a l’Ajuntament de Manacor un pla d’acció immediat. Recorden al batle que els residents de Cales de Mallorca tenen el mateix dret a gaudir d’uns serveis públics dignes com qualsevol altre ciutadà de Manacor, per això paguen els seus impostos amb molt de gust. “Volem obtenir a canvi uns serveis públics dignes”, conclouen.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad