El professorat de l’IES Mossèn Alcover reivindica la figura d’Aurora Picornell

La imatge

La Comissió de Coeducació i l’Assemblea de l’IES Mossèn Alcover convocaren ahir dimecres el professorat a fer-se una fotografia abans de les 8 del matí per reivindicar la figura de les Roges del Molinar i, sobretot, la d’Aurora Picornell. Així mateix, han condemnat l’actuació del President del Parlament, Gabriel Le Senne, en el marc del debat de la presa en consideració de la derogació de la Llei de memòria democràtica.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad