Un piano perquè tothom pugui tocar aquest divendres a la plaça del Palau

L’Associació Blancaflor Cultural i l’Ajuntament de Manacor Celebren el Dia Europeu de la Música

L’Associació Blancaflor Cultural, en col·laboració amb l’Ajuntament de Manacor, organitza aquest divendres una jornada musical en commemoració del Dia Europeu de la Música. L’esdeveniment se celebrarà a la Plaça Rector Rubí, on s’instal·larà un piano de mitja cua des de les 11 fins a les 20 hores. Al llarg del dia, distints pianistes passaran per l’escenari, oferint un petit espectacle de música en viu. Aquests músics interpretaran i improvisaran tant les seves pròpies composicions com peces d’altres, des de música clàssica fins a contemporània.

L’associació també vol fomentar la participació oberta i espontània de la comunitat. Per això, qualsevol persona que sàpiga tocar el piano i desitgi compartir el seu art amb el públic tindrà l’oportunitat de fer-ho. “Aquesta iniciativa cerca no només celebrar la música, sinó també unir les persones a través d’aquest art universal, oferint una plataforma per a l’expressió creativa i l’intercanvi cultural” han dit en una nota de premsa.

Els pianistes que han confirmat la seva assistència son:
11h Miquel Manresa
11.30h Bàraba Durán
12h Robin Alba
12.30h Llorenç Barceló
13h Carles Grimalt
17.30h Valentina Binda
18h Carla Gil
18.30h Pilar Femenias
19h Carles Grimalt
19.30h Antoni Nicolau
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad