Pescat un tauró en aigües de Porto Cristo

La imatge

Un pescador de Porto Cristo ha capturat fa unes hores un tauró a prop de la costa portenya. Es tracta d’una tintorera d’un poc més d’un metre i mig de longitud que ja ha estat venuda. És relativament habitual veure aquesta casta de taurons petits prop de les platges illenques i tampoc és estranya la seva presència a Porto Cristo, on des de fa uns anys s’estudia el seu pas mitjançant càmeres i estudis d’ADN per saber-ne aproximadament la població. Tot i ser animals curiosos, les tintoreres són inofensives per l’home, lluny dels mites que s’han encarregat de difondre algunes pel·lícules.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad