La família amb més cursos oficials d’idiomes de Manacor

La imatge

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Manacor va celebrar aquest passat divendres la seva festa de 25è aniversari. El pati de l’institut Mossèn Alcover fou l’escenari de l’acte, que a més de comptar amb la música del guitarrista Andreu Galmés i el grup Train of Love, també va servir per retre un especial homenatge a la família Caldentey Gelabert, ja que els seus membres són els qui més vegades s’han matriculat i completat cursos d’idiomes des de que la EOI va obrir a Manacor, el 1999. Maria Magdalena Gelabert, professora del Mossèn i durant anys directora-gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover, Guillem, Antoni, Antònia, Bartomeu i Guillem reberen junts el diploma que acredita aquest rècord!.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad