El PP de Manacor: “L’equip de govern no té un projecte sòlid per a Manacor”

El Partit Popular de Manacor critica, un any després de la constitució de l’ajuntament, que “l’equip de govern municipal no disposa d’un projecte sòlid per a Manacor”. La portaveu del PP al consistori manacorí, Maria Antònia Sansó, assegura que “el Govern en minoria d’Oliver no es dedica a gestionar, sinó a sobreviure, no assumint la responsabilitat de donar respostes decidides a les necessitats i els reptes complexos que presenta, actualment, el municipi”.

En aquest sentit, la formació assenyala “la manca de manteniment i neteja dels espais i infraestructures públiques, l’increment de la inseguretat ciutadana i la problemàtica en augment de la mobilitat” com a principals conseqüències de l’esmentada inacció. “És clamorosa, també, la falta d’un pla d’inversions per a Manacor”, sosté Sansó, qui denuncia, a més, “la situació actual de la piscina municipal, que, per exemple, obliga els infants de l’Escoleta d’Estiu a desplaçar-se en tren a pobles veïnats per dur a terme algunes de les seves activitats”.

Per altra banda, la portaveu popular qualifica la gestió economicofinancera de l’equip de govern com a “irresponsable i poc rigorosa” i recorda que “la Sindicatura de Comptes de Balears denegà l’aval als comptes de l’Ajuntament de Manacor de l’exercici 2021” i que, “a hores d’ara, el batle Oliver continua sense aprovar els pressupostos d’aquest exercici, posant en perill el desenvolupament de projectes necessaris per a la ciutat”.

“Som la primera força”

Maria Antònia Sansó destaca que, “davant la manca de voluntat del govern local a l’hora de gestionar, el Partit Popular de Manacor exerceix una oposició útil i constructiva que cuida i beneficia els interessos dels manacorins i manacorines”. “Hem liderat la imposició de mesures a l’empresa concessionària de recollida de residus per nombrosos incompliments de contracte i l’impuls de mesures per millorar el manteniment i la mobilitat a la localitat, com és l’obertura del Carrer Bordils de Porto Cristo”, explica Sansó. “Queda constatat amb els resultats de les darreres Eleccions Europees que som la primera força política de Manacor i que els ciutadans han avalat la feina que estam duent a terme a l’oposició, però, també, al Consell de Mallorca i al Govern de les Illes Balears”, conclou Sansó.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad