Comença una reforma de tres mesos a l’edifici més alt de Manacor

La imatge

Encara que en realitat està per venir, la imatge promet ser espectacular. I és que aquest mes comencen les obres per reformar tota la façana del gratacels den Coca, l’edifici més alt de Manacor, situat a la plaça de sa Bassa en ple centre de la ciutat. Està previst que aquests dies comencin les feines per anar col·locant i pujant les bastides que, per un periode aproximat de tres mesos, cobriran la silueta d’una de les promocions locals d’habitatges més icòniques, començada l’any 1972. Així ara i durant unes setmanes, al centre hi coincidiran les obres de l’edifici de la Banca March, al carrer Major i al de sa Bassa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad