Rafa Nadal batia el seu fill a Manacor

Rafa Nadal ha batiat el seu fill Rafel aquest diumenge a Manacor. El tennista ha esperat a acabar el torneig de terra batuda de Roland Garros (que ja ha guanyat 14 vegades, però d’on enguany ha estat eliminat a les primeres de canvi) per iniciar el fill que té amb la també manacorina Maria Francisca Perelló, en el catolicisme.

El nin, de gairebé divuit mesos d’edat i que ja ha acompanyat la família en varis tornejos, estava pendent de batiar. Fa unes setmanes aquesta revista va poder saber que la família Nadal-Perelló havia reservat el temple pel 16 de juny, cosa emperò que no vam poder confirmar. Fins ahir, quan l’església de Crist Rei va obrir especialment per poder oficiar el rite.

No va ser idò després d’una missa a l’ús, sinó que només fou un acte familiar que va comptar, això sí, amb la presència d’una fotògrafa contractada pels Nadal. També sabem que el bateig no fou oficiat pel rector de les parròquies de Manacor, Antoni Amorós, sinó pel diaca Lluís Florit. Crist Rei ha estat el temple escollit per la proximitat amb la residència familiar de Maria Francisca Perelló, al barri del Barracar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad