Prohens inaugura la reforma de la tenda de Majorica a Manacor

La imatge

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, ha assistit avui a la inauguració de la nova botiga de Majorica, a Manacor, on ha estat rebuda pel general manager de Majorica, Didier Grupposo, i pel director corporatiu de Majorica Internacional, Jean-Christophe Queyroux.

Margalida Prohens ha estat acompanyada pel conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, Alejandro Sáenz de San Pedro, i pel batle de Manacor, Miquel Oliver, entre altres autoritats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad