Manifestació aquest dissabte a Manacor contra el genocidi a Palestina

‘Aturem el genocidi’ és el lema de la manifestació convocada aquest dissabte a les 12 del migdia pel col·lectiu Manacor amb Palestina. La concentració serà a la plaça de Sa Mora, d’on es partirà cap al carrer Lleó XIII, la plaça de Sant Jaume, pujant pel carrer de Ciutat fins a girar cap a l’Ajuntament pel carrer des Convent.

Segons explica Francisca Mas, membre del Col·lectiu Dones de Llevant i l’Assemblea Antipatriarcal de Manacor (que col·laboren activament en la iniciativa), l’objectiu és “donar suport al poble palestí i demanar que s’aturi aquesta agonia sense justificació”. A més de continuar endavant amb l’organització de més activitats destinades a que els ciutadans manacorins coneguin quan i com s’origina el conflicte amb Israel i per donar a conèixer la cultura palestina.

En acabar la manifestació es llegirà un manifest de solidaritat amb Palestina, a més d’una cançó i un minut de silenci per totes les víctimes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad