El PP exigeix l’obertura “immediata i permanent” del Carrer Bordils de Porto Cristo 

El Partit Popular de Manacor exigeix a l’equip de govern municipal que “no demori més” l’obertura del trànsit en un sentit, al Carrer Bordils de Porto Cristo i que ho faci “de forma immediata i permanent”. La formació considera “un autèntic despropòsit” que encara no s’hagi adoptat aquesta mesura. “Mesura que segons explicà la primera tinent de batle del municipi, Antònia Llodrà, durant la darrera sessió plenària, s’aplicarà, per ara temporalment a partir de la setmana que ve o l’altra”.

La portaveu del Partit Popular al consistori manacorí, Maria Antònia Sansó, reclama al batle Oliver que “escolti una mica més als veïnats i veïnades” i que doni resposta a “les seves justes reivindicacions”. “L’obertura d’aquest carrer és ara més important que mai degut a la posada en marxa de les necessàries obres de millora de l’Avinguda dels Pins de Porto Cristo”, subratlla Sansó, qui recorda que la formació ja defensà una iniciativa en aquest sentit per tal de millorar la mobilitat a la localitat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad