La reforma del local i el bar de la tercera edat de s’Illot acabarà a l’agost

Les obres estan en marxa des de finals de maig i preveuen una reforma del local i la millora de la instal·lació elèctrica

L’Ajuntament de Manacor ha iniciat les obres de reforma del local de la Tercera Edat de s’Illot. Aquestes obres preveuen la reforma integral i l’ampliació de potència i millora de la instal·lació elèctrica d’aquest local destinat a la Tercera Edat i que comptarà amb servei de bar. L’immoble està situat al Camí de la Mar cantonada amb l’avinguda dels Pins de s’Illot.

Aquest local, destinat a seu social de la Tercera Edat amb servei de bar, és d’antiga construcció. El local té forma bàsicament rectangular i amb aquest projecte de reforma estarà format per una doble sala per als usuaris, una situada a la part posterior de l’establiment i una altra situada a l’entrada, que també disposa d’una barra oberta. Així mateix, el local disposarà d’un nucli de lavabos i un magatzem annex a la zona de barra. A la part posterior, disposa d’un petit pati. La reforma preveu una remodelació dels espais existents amb l’objectiu de donar més comoditat als usos i a les persones usuàries i complir amb la normativa universal d’accessibilitat.

La superfície del local és de 114,19 metres quadrats.

Les obres es preveu que estiguin enllestides la primera setmana d’agost. Aquest projecte compta amb un pressupost de 138.162,27 euros. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad