La nova ronda durà associada l’habilitació de terrenys per una clínica privada

La nova ronda de circumvalació prevista a Manacor i per a la qual ja han començat els tràmits que duran a l’expropiació de fins a 15 referències cadastrals, durà associada una serie de beneficis i contraprestacions, entre les quals l’habilitació de terrenys grafiats com a d’ús sanitari privat.

Serà una ronda d’aproximadament un quilòmetre de longitud entre les rotondes de la plaça Madrid i la rotonda devora l’hospital comarcal a la Via Palma, de 30 metres d’amplada i que implicarà la dotació de serveis municipals. A canvi del nou espai constructiu residencial, el consistori aconseguirà 21.500 metres quadrats de nova zona verda, un aparcament públic de 99 places i 7.000 metres quadrats més de terrenys per ampliar els actuals d’educació infantil i primària de Son Boga i el Molí den Xema.

Aquesta nova ronda també durà associada l’habilitació d’un poc més de 18.000 metres quadrats de sol sanitari privat just devora l’auditori municipal, el que possibilitarà idò la construcció d’una nova clínica a la ciutat, amb l’avantatge d’estar situada a pocs metres de l’hospital, ara en procés d’ampliació. Es tracta de la primera gran actuació urbana contemplada dins el primer quadrieni del Pla General aprovat definitivament ara fa poc més de dos anys.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad