El Festival Dans’illot passa al mes de juliol

El Festival Dans’illot arriba a la seva 15a edició i ho fa amb un canvi important: passa de mitjans d’agost als dies 5, 6 i 7 de juliol. Aquesta nova edició promet ser més emocionant que mai, amb una programació ampliada i un enfocament internacional.

Aquest any, el Festival Dans’illot s’allarga a tres dies, oferint una programació més rica que mai. Amb més artistes, més activitats, tallers variats i jornades professionals, el festival és una oportunitat única per a tothom que vulgui submergir-se en el món de la dansa.

Enguany vendran companyies com Mariantònia Oliver, amb Las Muchísimas, Unaiuna amb TODO ESTO ERA CAMPO, o FreeBodies de Barcelona amb Becoming what we might be. I seguint amb la línia de programació del Dans’illot, també podrem gaudir dels grups i escoles de dansa del municipi i voltants.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad