Èxit de la primera ‘trail’ organitzada per Xendenguets de pujada a l’ermita

La imatge

Èxit de participació i inscripcions del primer Trail Ciutat de Manacor de pujada fins a l’ermita de Santa Llucia de Manacor que va tenir lloc el passat dissabte dematí. Organitzat pel club d’atletisme Xendenguets i cronometrat per Elitechip va suposar una experiència que segurament tendrà continuitat en els propers anys.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad