Espectacular unió entre cinema i vi al pati dels Tastavins

El vi i el cinema es donaren la mà aquest passat dissabte al Molí den Roca de Fartàritx, seu de la Confraria de Tastavins de Manacor, per gaudir a la fresca de ‘Bottle Shock’, una pel·lícula basa en un fet real i que mostra una competició entre vins californians i francesos en un tast a cegues, que després es va reproduir al propi molí i entre els assistents.

Una nova experiència que s’uneix al programa que la Confraria manacorina prepara cada Fires i Festes dins la Setmana Cultural del Vi. El pati va quedar petit davant l’expectació creada, el que farà que es pugui anar consolidant dins les properes edicions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad