La Policia deté un jove per pegar ganivetades amb una botella rompuda a un altre

L’agressor la va usar com a arma per agredir un jove que va mediar en una baralla, i que va rebre diversos talls i ganivetades que van requerir grapes i punts de sutura

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut un jove de 22 anys i d’origen colombià com a presumpte autor d’una temptativa d’homicidi, amenaces greus i lesions, en agafar una botella, trencar-la i usar-la com a arma contra dos joves causant-li lesions a un d’ells en diverses parts del cos.

Els fets es van produir el passat dissabte cap a les 05:30 hores, en una plaça al centre de Manacor, quan uns joves que estaven de festa es dirigien a un local per menjar, i en aquell moment un jove que estava a les immediacions recolzat a la paret es va dirigir cap a ells brandant una botella a la mà. El jove la va rompre contra la paret i la va utilitzar a manera d’arma blanca, acostant-se al grup de joves proferint amenaces de mort.

En aquell moment una al·lota del grup va caure a terra i un altre jove va anar a auxiliar-la, cosa que va suposar que rebés un cop a la cara per part de l’agressor i comencés a sagnar pel nas.

Un altre jove va anar a ajudar-lo i va intentar separar l’agressor, fent que caiessin tots dos a terra. En aquell moment l’agressor amb botella trencada va assestar diversos talls i ganivetades al coll, cap i esquena del jove que va quedar desplomat perdent molta sang. L’atacant va fugir del lloc en sentir l’arribada de la Policia.

Una patrulla de la Policia Nacional va atendre el ferit, tapant les ferides fins a l’arribada d’una ambulància que el va traslladar a un centre hospitalari on va ser intervingut de les diferents ferides tallants que presentava i que van requerir prop de 40 grapes i punts de sutura.

El Grup Judicial de la Policia Nacional es va fer càrrec de les investigacions, averiguant que el cap de setmana anterior s’havia produït un incident entre l’agressor i la víctima que va rebre el cop a la cara.

El presumpte autor ja va ser detingut per fets similars

Els agents van identificar el presumpte autor, que ja havia estat implicat en altres fets similars en què havia utilitzat una botella de vidre trencada i per les quals havia estat detingut anteriorment. En aquesta última ocasió gairebé acaba amb la vida del jove que va intentar mediar en la baralla, si no arriba a ser per l’assistència ràpida de les lesions sofertes, tant per part de la patrulla policial en primera instància com per l’ambulància que el va traslladar a un centre mèdic.

Els agents van dur a terme un operatiu per a la localització del jove que no comptava amb domicili conegut, fins que finalment una patrulla de Seguretat Ciutadana de la Policia Nacional el va localitzar el passat dimarts dematí, i va procedir a la seva detenció com a presumpte autor d’una temptativa d’homicidi, lesions i amenaces greus.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad