L’Escola d’Idiomes de Manacor obri les preinscripcions

L’Escola Oficial d’Idiomes de Manacor (EOI) ja ha obert la preinscripció per poder estudiar alemany, anglès, francès i italià, de cara al curs 2024-2025. Així, des del 4 fins el 13 de juny hi ha temps per preinsciure’s tant a Manacor, Campos i Capdepera. La EOI ofereix cursos presencials i semipresencials d’octubre a maig, en horari de matí i horabaixa, amb certificats oficials i amb preus públics amb bonificacions i exempcions. Per a més informació consultau la web www.eoimanacor.com

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad