Dones viatgeres, el proper dilluns a la OCB de Manacor

El pròxim dilluns, 10 de juny, les dones tindràn un protagonisme especial a la secció de conferències del Dilluns de l’Obra organitzat per l’OCB de Manacor. La conferència sota el títol: “Dones viatgeres a Mallorca” (s.XIX i XX) Del silenci a la descoberta, anirà a càrrec de Jaume-Bernat Adrover Artigues, historiador de l’art i autor del llibre.

Jaume-Bernat Adrover Artigues (Llucmajor,1990). És historiador de l’art per la UIB. El seu camp d’investigació és la imatge turística de Mallorca a partir de la literatura de viatges. En aquesta conferència ens descobrirà el vertader nom de les dones que varen conèixer,  descriure i escriure sobre la  Mallorca dels segles XIX i XX, obligades a signar amb pseudònim. Dones intrèpides que volien viure la vida així com el seu esperit reclamava, més enllà de les cotilles imposades per les normes socials de l’època.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad