Rock dur per una nit de dissabte amb Renou Col·lectiu

Renou Col·lectiu, l’incombustible grup manacorí de fanàtics de la música, torna com cada any per Fires i Festes per organitzar un dels concerts més esperats de la primavera. El que reunirà aquest dissabte 1 de juny a la plaça Ramon Llull (a partir de les 19 hores i totalment de franc) a cinc grups contundents entre els qui destaquen els mítics Tots Sants i els madrilenys Hermana Furia, amb el seu particular hard-stoner rock. Un cartell completat per Disnomia, Dizzel i els manacorins Talaiot.

“Es tracta de tornar un poc a les arrels del primers anys de Renou Col·lectiu, a l’essència, amb grups més rock. Encara que sempre estam oberts a tots els estils, ens feia moltes ganes reprendre la història, com sempre donant espai i visibilitat a grups manacorins”, explica Camila Figueroa, ara que ja s’han complert 21 anys des de que Renou va nèixer organitzant un homenatge als Ramones. “Intentam dur grups emergents que estiguin a punt d’explotar, com ara Hermana Furia, perquè sinó després ja resulta impossible per preu”.

Per això sempre han de tenir el radar activat per anar programant els seus dos tradicionals concerts anuals, per Fires i Festes i durant la temporada d’estiu, a Porto Cristo. “Sempre tractam de col·laborar amb altres associacions i col·lectius manacorins pel que fa a organització o gestió de les barres”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad