39 Escalons enceta avui un nou cicle de pel·lícules imprescindibles dels anys 70

Aquest dijous 30, el col·lectiu 39 Escalons comença un nou viatge fins al mateix cor de les lluminoses tenebres del cinema nord-americà dels anys 70. El nostre Benjamin L. Willard particular serà, ni més ni menys, que el gran Carlos Losilla. Sens dubte, un dels assagistes cinematogràfics més inconformistes i aventurers dels pocs que encara habiten les darreres selves ombrívoles banyades pels set mars. Diria la dita que no vos ho podeu perdre. I diria bé. Serà una experiència breu, intensa i fascinant. Totes les projeccions seran en 35 mm.
Dijous 30 de maig, 20.30 h. Multicines Manacor
EL FANTASMA DEL PARAISO Brian de Palma. EEUU, 1974. 92 min. VO subtitulada
Dijous 6 de juny, 20.30 h. Multicines Manacor
LA CONVERSACIÓN Francis Ford Coppola. EEUU, 1974. 113 min. VO subtitulada
Col·loqui amb CARLOS LOSILLA, conduït per Sebastià Sansó
Divendres 7 de juny, 20.00 h. Institució Pública Antoni M. Alcover. Entrada gratuïta
Conferència
M’ESTÀS PARLANT A MI? El cinema dels anys 70: una aventura transatlàntica
a càrrec de CARLOS LOSILLA
Dijous 18 de juliol, 20.30 h. Multicines Manacor
TAXI DRIVER Martin Scorsese. EEUU, 1976. 113 min. VO subtitulada
Dijous 1 d’agost, 19.00 h. Multicines Manacor
LA PUERTA DEL CIELO Michael Cimino. EEUU, 1980. 207 min. VO subtitulada
Presentació a càrrec de CARLOS  BALBUENA
Venda anticipada a ticketib.com. Aportació general: 5 €. Amics de 39 escalons: 3 €
Cinemaclub 39 escalons / Revista 07500 /Caixa Colonya / Ajuntament de Manacor / Generalitat de Catalunya / Aficine / Institució Pública Antoni Maria Alcover / Enviu / Clàssic Films / Federació Catalana de Cineclubs
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad