Dos dies de ‘Escape room’ a la Institució Mossèn Alcover

Adreçat al públic jove, els propers 7 i 8 de juny en el marc de Manacor Encantat amb les Rondalles

Descobrir el misteri de la Rondalla perduda de Mossèn Alcover. Aquest serà el repte que tendran els participants del joc d’escapada en viu que organitza la Institució Pública Antoni M. Alcover els propers dies 7 i 8 de juny. Aquesta activitat, que s’emmarca dins del programa de la campanya de dinamització comercial de l’Ajuntament de Manacor Manacor Encantat amb les Rondalles, s’adreça al públic jove, major de 15 anys. Es tracta d’un ‘scape room’ marcat pel misteri i la intriga, basat en l’obra i la figura d’Antoni M. Alcover.

La premissa és la següent: s’ha perdut una Rondalla de les que recollí l’insigne lingüista, pel que els participants hauran de resoldre un dels misteris més fascinants de la literatura catalana mitjançant un joc que obre les portes als amants dels enigmes i la cultura.

L’escape room, dissenyat per a grups de 4 a 6 persones, oferirà una experiència immersiva, com una obra teatral, on es tancaran els participants durant 60 minuts dins una sala i els jugadors hauran de col·laborar per resoldre trencaclosques, desxifrar codis i seguir pistes amagades. Tot això, mentre exploren una recreació de l’estudi del reconegut lingüista mallorquí i d’aquesta manera aconseguir sortir de la sala. Els participants viuran l’emoció de desentranyar un secret ‘històric’ en una atmosfera plena de misteri i suspens.

Aquest escape room no és només un joc, sinó una manera d’apropar la nostra rica herència cultural a través d’una experiència innovadora, interactiva i divertida. Sebastià Riera Pocoví i Bernat Aguiló Capó han estat els encarregats de preparar les proves i dissenyar l’experiència.

Aquesta activitat és per a majors de 15 anys, i pot agradar tant a gent que coneix l’obra i figura de Mossèn Alcover, com a gent que no sap res de les Rondalles però els agraden els jocs d’escapada. Es tracta d’un esdeveniment obert a tothom que vulgui passar una bona estona i gaudir d’una experiència immersiva, enriquidora i divertida.

Les reserves es podran fer mitjançant http://enviumanacor.cat

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad