Els veïnats de Cala Morlanda exigeixen una “acció immediata” pel mal estat de la zona

L’Associació de Veïns de Cala Morlanda no entén com l’administració local permet el mal estat de la zona per manca continuada de manteniment i exigeix “acció immediata” a l’Ajuntament de Manacor.

L’Associació vol fer pública la seva “profunda preocupació pel deteriorament constant de diverses infraestructures i espais públics de la nostra comunitat”, i exigeix “una resposta
immediata” per part del consistori, ja que després de vàries reunions expliquen que “no s’han duit a terme les accions acordades”.

Segons formula l’associació els punts més crítics són els següents:
1. Estat de la Cala Morlanda: Hi ha despreniments de roques i l’accés no és segur perquè no hi ha baranes. A més, els accessos estan en mal estat, amb mates i esglaons romputs que posen en perill la seguretat dels visitants i residents.
2. Passeig Ronda del Matí: L’accés al passeig està ple de pedres i no està aplanat, dificultant el trànsit. A més, la vegetació i troncs obstructius fan que el pas sigui cada cop més estret.
3. Solars Buits: Hi ha nombrosos solars buits que no compleixen amb la normativa de mantenir-los tancats i nets. L’Ajuntament ha de prendre mesures per assegurar el compliment d’aquestes normatives.
4. Soterrament del Cablejat: Fa un any que es va sol·licitar el soterrament del cablejat a Cala Morlanda, però l’Ajuntament encara no ha pres cap acció. Aquest retard és inacceptable i perjudica la imatge i seguretat de la zona.
5. Colònia de Moixos: La problemàtica de la colònia de moixos no ha estat abordada adequadament per l’Ajuntament, tot i que la llei exigeix solucions concretes. Exigim que es prenguin les mesures pertinents per resoldre aquesta situació.
6. Talaiot de Cala Morlanda: Aquest important element del nostre patrimoni històric es troba en un estat lamentable. Demanam a l’Ajuntament que en garanteixi la neteja i el bon manteniment.
7. Sortida de Cala Morlanda: L’única sortida de Cala Morlanda està plena de grava i clots, provocant pols i danys als vehicles dels residents. Sol·licitam que aquesta via sigui asfaltada de manera urgent.

Els veïnats recorden que aquestes condicions no només afecten la qualitat de vida dels residents, “sinó que també posen en perill la seguretat de tots els que visiten la nostra comunitat”. “És imprescindible que l’Ajuntament de Manacor actuï de manera immediata per solucionar aquests problemes.”

“L’Associació de Veïns de Cala Morlanda continuarà lluitant per garantir que es prenguin les mesures necessàries per millorar la nostra comunitat i assegurar un entorn segur i agradable per a tothom”, conclouen.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad