Tot a punt pel XIX Tast de Vins al parc municipal

Posar en valor el vi com un element cultural més i donar-li un prestigi més enllà del gastronòmic. Aquest és el treball i l’esforç que la Confraria de Tastavins de Manacor ve duent a terme durant els darrers vint anys, amb l’organització de la Setmana Cultural de Vi, coincidint amb les Fires i Festes de Primavera de Manacor.

“Acostar el vi a través dels llibres o el cinema. De l’art. Per reflexionar i compartir moments”, explica el portaveu de la Confraria, Joan Margenats, que aquesta setmana ha estat l’encarregat de presentar en societat el programa d’actes, com sempre farcit de propostes interessants i amor al vi de la D.O. Pla i Llevant de Mallorca.

Així, el plat fort com cada any es concentrarà en el Tast de Vins que es celebrarà demà 25 de maig a les 18 hores al parc municipal de Manacor i amb un aforament màxim de 2.000 persones. L’entrada costarà 15 euros, dels quals 8 es podran reinvertir en la compra de vi un cop a dins el recinte. També assenyalar que com cada any Hiper Centro serà l’encarregat de suministrar el menjar amb el que acompanyar la beguda.

Cal comentar que en aquesta ocasió el cartell de la Setmana Cultural del Vi ha estat dissenyat per Marina Ferrer, alumna del batxillerat artístic de l’institut Mossèn Alcover, a partir d’un concurs intern organitzat pel propi departament.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad