Intent de segrest a Cala Antena per un deute de drogues

Detinguts tres joves a Manacor per agredir i intentar segrestar un altre per d’un deute per drogues

Agents de la Policia Nacional de Manacor han procedit a la detenció de tres joves d’entre 20 i 27 anys, acusats de propinar una pallissa a un altre i intentar el seu segrest a causa d’un deute per drogues. Els fets que han duit a la detanció es van produir a finals del mes d’abril quan, de matinada, en un habitatge de Manacor, la víctima juntament amb un amic, van decidir comprar mig gram de cocaïna al seu proveïdor habitual, que els la servia a domicili.

Després de rebre la droga, la víctima es va negar a pagar-la al·legant que existia entre ells un deute peel préstec anterior d’unes joies que no li havia retornat, per la qual cosa el venedor se’n va anar de l’habitatge desairat. Una hora després va tornar juntament amb uns altres dos joves, dos germans que duien bats de beisbol i van aconseguir accedir a l’habitatge després de colpejar la porta.

El propietari i víctima dels fets va aconseguir amagar-se a les escales de l’habitatge, mentre els assaltants cercaven a l’interior, localitzant l’amic, a qui van colpejar repetidament amb els bats de beisbol i se’l van endur per la força. Després de contactar telefònicament amb el propietari del pis, li van manifestar que matarien el seu amic si no feia front al deute que havia contret per la venda de la droga.

Una vegada que la Policia Nacional a Manacor va tenir coneixement d’aquests fets, es va establir un dispositiu de forma urgent per tractar de localitzar l’individu segrestat. Hores més tard es va poder localitzar la víctima, que es trobava ferida al cap però a resguard a l’interior d’un hotel. Va manifestar als agents que en un moment de descuit dels assaltants va poder empènyer-ne un i escapar per refugiar-se en un bosc a prop de Cala Antena, on va romandre durant diverses hores fins que va poder burlar els agressors i evitar que el segrestessin.

Els agents van procedir a la detenció dels joves com a presumptes autors de delictes d’entrada il·legal en habitatge aliè, lesions, detenció il·legal i robatori amb violència. A més, al proveïdor de la droga se l’acusa d’un delicte contra la salut pública.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad