“L’estat de la plaça Ramon Llull és deplorable”

El PP de Manacor denuncia la manca de manteniment despais públics del municipi

El Partit Popular de Manacor ha denunciat “la manca de manteniment d’espais públics del municipi, com ara places, carrers i voravies”. En aquest sentit, la formació assenyala “l’estat deplorable” de la plaça Ramon Llull i critica que “el batle s’excusi en debats tècnics per amagar la inacció del seu equip de govern a l’hora de donar una resposta a aquesta situació”.

La portaveu del PP al consistori manacorí, Maria Antònia Sansó, recorda que, “els darrers quatre anys l’Ajuntament va centrar les seves inversions en el que anomenà ‘grans obres’, reformant diferents places de Manacor”. “Quan començà la present legislatura, el batle Oliver assegurà que aquesta seria la legislatura de les actuacions de manteniment a tot el municipi, però, de moment, les voravies i l’asfalt dels carrers continuen igual de malament”, detalla Sansó.

Així, el Partit Popular de Manacor lamenta que “aquesta falta de direcció convisqui amb una gestió econòmica irresponsable”. “La Sindicatura de Comptes de Balears ha tret els colors a l’equip de govern municipal i ha reforçat, amb el seu informe allò que el PP ha estat denunciant aquests cinc anys”, declara Sansó; qui apunta que “els reconeixements extrajudicials de crèdit s’han triplicat durant el 2023, mentre que s’incompleix, de forma reiterada, la Llei de Contractació del Sector Públic a través de l’inadequat fraccionament de contractes”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad