ConectaBalear, el primer a Balears en oferir cobertura 5G en les seves línies mòbils

ConectaBalear ha anunciat, oficialment, que es converteix en un dels primers OMV (operador mòbil virtual) a nivell nacional i el pioner a les Balears a oferir tecnologia 5G en les seves línies mòbils. Aquesta iniciativa marca una fita significativa en el panorama de les comunicacions a Espanya i reforça el compromís de ConectaBalear de proporcionar als seus clients accés a les darreres innovacions tecnològiques.

La implementació de la xarxa 5G en les línies mòbils dels clients de ConectaBalear permetrà experimentar velocitats de descàrrega i càrrega incomparables, menor latència i una connexió més estable, el que transformarà la forma en què les persones es connecten, treballen i gaudeixen de l’entreteniment mòbil.

“Estam encantats de liderar el camí cap al futur de les comunicacions mòbils a les Balears i a tota Espanya”, comenta Joan Riera, CTO de ConectaBalear. “La tecnologia 5G té el potencial de revolucionar com usem els nostres dispositius mòbils, estem molt orgullosos que els clients que confien en nosaltres puguin ser dels primers a tenir accés a aquesta nova tecnologia”.

ConectaBalear continuarà invertint en infraestructura de xarxa i col·laborant estretament amb socis tecnològics per garantir una implementació exitosa i una experiència òptima per als seus usuaris.

Per obtenir més informació sobre totes les tarifes mòbils amb 5G de ConectaBalear, visitau www.conectabalear.com o truqueu de forma totalment gratuïta al 1699.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad