Què hi fa un sofà de tres places a la platja de Porto Cristo?

La imatge

Què en fa un sofà de tres places ancorat a la platja de Porto Cristo?. D’on ha sortit?; de qualque veler proper?; del xalet de Rafel Nadal?. La resposta, òbviament, és molt més senzilla. Aquest sofà de les imatges és part de la brutor que encara hi ha a la zona de dalt de les Coves Blanques i que aquesta revista ja va denunciar fa més de mig any. Ahir dilluns, caigut o llançat a la mar, va ‘nedar’ un parell de metres fins acabar a l’arena a primera hora del matí. La reflexió és, que no sabem què més greu: que ningú el retirés de tot el dia (allà seguia passades les 20h) o que encara, al mateix lloc d’on va ‘caure’ estigui ple de botelles, matalassos, sombrilles i altres mobles abandonats a l’espera d’acabar també a la platja… pot ser un dia d’agost.

Fotos: PedroSubb

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad