Socorristes salven una dona que es trobava en aturada a Cala Murada

Damunt les 11,30 hores d’aquest passat dijous els socorristes de l’Ajuntament que eren a la platja de Cala Murada van rebre l’avís per part del restaurant que hi ha a la cala que una dona s’estava marejant. Quan hi foren i una vegada comprovades les constants vitals, pogueren confirmar que es trobava en aturada; el que va provocar que activessin protocol aplicant Reanimació Cardio Pulmonar, DEA i oxigen.

Afortunadament la dona es va estabilitzar i va recuperar la consciència. Després tot d’una arribaren els serveis sanitaris, que la van dur a l’hospital. “Tot ha anat bé. A l’espera de l’inici del nou contracte de Salvament (previst per dia 1 de juny) hem augmentat hores de socorristes per cobrir obertura i tancament de platges i major aforament. Fins fa poc no hi havia salvament abans de les 12h, ara ja sí”, diu Sebastià Llodrà. Cal recordar que és la SAM, (la societat anònima municipal que també gestiona aparcaments i aigua) la que des d’aquesta temporada 2024 es du la coordinació de platges.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad