L’assassí confés del doble crim de Manacor entra a declarar

L’assassí confés del doble crim de Manacor, Miquel Binimelis, ha passat avui migdia a disposició judicial per declarar sobre el doble crim que va tenir lloc el passat 29 d’abril passades les 9 del matí, quan l’homicida va matar la seva mare, de 82 anys i el seu germà.

Binimelis, que ha arribat engrillonat en un cotxe de la Policia Nacional pocs minuts després de les 13 hores fins al Jutjat d’Instrucció número 6 del carrer Jaume II de Manacor, ha passat directament a la sala per declarar davant el jutge que s’encarrega del cas.

Hores abans havia estat traslladat des de Palma, on estava pres, fins a les dependències del quarter de la Policia Nacional a Manacor, a la rambla del Rei en Jaume, d’on ha sortit amb més d’una hora de retard cap els jutjats.

Doble crim

Binimelis fou detingut el dilluns 29 d’abril per agents de la Policia Nacional de Manacor acusat de l’assassinat de la seva mare i el seu germà en una casa de camp situada a les afores de la ciutat, a la zona de Son Mas, prop de l’hipòdrom municipal.

El doble crim va ser descobert quan la Policia i els Bombers van acudir al lloc dels fets avisats per uns veïnats sorpresos per la cremada descontrolada de residus agrícoles. Fou aquí quan el presumpte responsable es va enfrontar als agents de manera molt agressiva, arribant a llançar-lis benzina i gas pebre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad