Actes en memòria de Joan Riera Ferrari

L’Associació Cultural Riera Ferrari va celebrar aquesta setmana passada un seguit d’actes per recordar la figura del pintor manacorí durant tres dies. Aquest dijous s’inaugurà l’exposició amb obres (de tècnica a l’oli) de l’artista, comisariada per Joan Servera Cabrer. L’acte, presentat per M. Magdalena Gelabert, va comptar amb l’assistència de membres de la família Riera Ferrari, que agrairen el record.
Per la seva banda, Joan Servera remarcà que es podien contemplar tres exposicions paral·leles de Riera Ferrari: al local del bar, al primer pis i a la exposició permanent del segon pis que sempre té oberta s’Agrícola.
El divendres, la historiadora de l’Art, Isabel M. Riera Oliver, va fer una conferència, “La primera pintura de Joan Riera Ferrari”, molt interessant perquè bona part dels quadres comentats es podien contemplar en directe a la mateixa sala d’actes i d’exposicions.
Dia 4, dissabte, el poeta Miquel Mestre va llegir fragments de la biografia de Riera Ferrari (de Carvajal i Gomila) a més d’un poema que li va dedicar en ocasió de la seva mort. Andreu Riera va interpretar dues peces del compositor Rafel Aguiló i una de Josep Ros, companys artístics de Joan Riera Ferrari.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad