“La falta de pressuposts posa en perill projectes necessaris per Manacor”

El PP de Manacor denuncia la gestió econòmica irresponsable de lajuntament

El Partit Popular de Manacor ha manifestat la seva “preocupació” davant la denegació de l’aval de la Sindicatura de Comptes de Balears als números presentats per l’Ajuntament de Manacor de l’exercici 2021. La Sindicatura conclou, en un informe lliurat la setmana passada al Parlament de les Illes Balears, que la documentació aportada pel consistori “no expressa una imatge fidel del patrimoni i de la situació financera” de la institució municipal.

La portaveu del PP a l’ajuntament manacorí, Maria Antònia Sansó, ha qualificat la gestió economico-financera de l’equip de govern com a “irresponsable i poc rigorosa” després de conèixer que la Sindicatura ha posat de manifest un total de 15 incompliments significatius de la normativa aplicable a l’administració dels fons públics.

“Els ciutadans de Manacor es mereixen una millor gestió dels recursos que es recapten a través del pagament dels seus impostos”, ha subratllat Sansó, qui ha criticat, també, que “l’equip de Miquel Oliver segueixi, a hores d’ara, sense aprovar el pressupost d’aquest exercici, posant en perill el desenvolupament de projectes necessaris per al municipi”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad