Detingut per l’assassinat de sa mare i el seu germà a Manacor i voler pegar foc a la casa

La Policia Nacional deté un home a Manacor pel suposat doble homicidi

Agents de la Policia Nacional de Manacor ha detingut, passades les nou d’avui dematí, un home d’uns 50 anys que presumptament hauria assassinat la seva mare i el seu germà en una casa de camp situada a les afores de la ciutat, a la zona de Son Mas, prop de l’hipòdrom municipal.

El doble crim s’ha descobert quan la Policia i els Bombers han acudit al lloc avisats per uns veïnats que s’han sorprès per la cremada descontrolada de residus agrícoles. Ha estat aquí quan el presumpte responsable assassí s’ha enfrontat als agents de manera molt agressiva, arribant a llançar-lis gasolina i gas pebre.

La sorpresa ha arribat quan després de ser reduït i arrestat, els agents han descobert els dos cadàvers, un defora de la casa i un altre a l’interior. Segons els primers indicis, es tractaria del germà i la mare del detingut, que vivien amb ell al domicili. El que pretenia realment l’home, que pels indicis tenia problemes mentals, era cremar tota la casa.

Fonts de la Policia Nacional i els Bombers de Mallorca especifiquen que el doble crim s’ha descobert cap a les nou i mitja del matí, quan el 112 ha rebut diverses cridades de veïns de Son Mas i han alertat sobre una possible cremada agrícola sense permís.

Al lloc s’han desplaçat agents del Grup d’Homicidis i de la Policia Científica, que estan realitzant una inspecció ocular abans que es procedeixi a l’aixecament dels cossos, que encara no han estat identificats amb precisió. Els primers indicis apunten que els dos morts serien la mare i el germà del detingut, que vivien a la casa.

L’home ha hagut de ser traslladat al departament de psiquiatria d’un hospital (està per confirmar si al de Manacor), on ha quedat ingressat en qualitat de detingut.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad