Recollida de juguetes per les nines i nins que no en tengueren per Nadal

La ONG manacorina Eixam ha posat en marxa una nova acció solidària fins el proper 3 de maig. Es tracta d’una recollida de juguetes per a nins i nines “que no varen rebre cap jugueta en les passades festes de Nadal”. “A Eixam creim que, entre totes i tots, podem fer una entrega de qualque jugueta que els nostres infants ja no li fan gaire cas i que altres persones les rebran amb alegria i il·lusió”. Es destinaran als nins i nines de la fundació Monti-Sion Solidària.

Tothom qui vulgui podrà fer entrega de les seves juguetes als següents punts:

-Bona Idea

-Clubio

-Piscina Gimnàs Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad