La reforma de la plaça de Sa Torre queda en punt mort i les famílies protesten

Les famílies del CEIP Sa Torre insten a l’Ajuntament a recuperar el projecte inicial presentat el mes de setembre

La reforma integral de la plaça de Sa Torre de Manacor està en punt mort i sense data d’inici. Així ho ha denunciat l’Associació de Famílies del Col·legi d’Educació Infantil i Primària (CEIP) del mateix nom i que des de la reforma de l’escola fan servir l’espai com a lloc lúdic en horari de pati. “Dia 21 de febrer ens vàrem reunir amb les regidores d’Educació i Serveis Generals per parlar de les tan esperades i necessàries obres de la plaça. Hi anàvem sabent que no hi ha pressuposts aprovats i per tant l’Ajuntament no pot fer inversions. Ens varen confirmar que les obres, promeses per part del govern en temps de la passada campanya, eren això mateix: campanya”, expliquen les famílies en un comunicat.

Però el que més inquieta a l’associació és que “una vegada s’aprovin els pressuposts tampoc saben si hi haurà doblers per les obres. Amb un projecte començat i a damunt la taula, ara sembla que hi ha altres intervencions més importants. Una vegada més, Sa Torre no és prioritària”, lamenten. “L’equip directiu i les regidores varen acordar que en farien actuacions per “apedaçar” la plaça per a que els nostres infants puguin tenir un espai exterior digne. Des de la direcció del centre se va recalcar, una vegada més, que necessiten un espai amb una pista lliure d’obstacles, segur, net i amb ombres”, ja que durant els mesos de primavera i estiu el sol i les altes temperatures provoquen que sols no s’hi pugui estar.
“A les famílies ens torna tocar esperar per veure quines actuacions es duran a terme i fer-nos a la idea que les obres pel conseqüent benestar de tota la comunitat educativa del CEIP Sa Torre, passen una vegada més a un segon plànol. Ja ha passat el temps i encara estam a l’espera de l’aprovació dels pressuposts per saber quina part del pastís tocarà per reformar la plaça. No ens conformam amb aquest argument i instam l’equip de govern a que recuperi el projecte presentat el mes de setembre passat per l’arquitecte Joan Pasqual per a què els nostres infants tenguin aquest espai exterior ja projectat que és la prolongació del projecte educatiu i metodològic del CEIP Sa Torre”, conclouen.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad