Cobra 14.000 euros de lloguer per un pis que ja estava llogat

Un individu ha estat arrestat per agents de la Policia Nacional a Manacor, acusat d’estafar una parella per una suma de 14.000 euros pel lloguer d’un habitatge a S’Illot. El detingut, sospitós d’un delicte d’estafa, va enganyar els possibles inquilins, a qui va fer avançar el pagament corresponent a quatre anys de lloguer.

Els fets es remunten al passat mes octubre, quan la parella acordà llogar una vivenda per 275 euros al mes, propietat de la mare del presumpte autor. Després de fer el pagament, l’home va començar a posposar l’entrada a l’habitatge amb diverses excuses, fins a acordar un retard en el lloguer fins a febrer, sense que mai l’habitatge estigués disponible ni es retornessin els diners.

Un cop es van realitzar les comprovacions pertinents, la parella va descobrir que una altra família ja residia a l’habitatge, amb un contracte vigent fins a setembre i un lloguer de 300 euros mensuals. Aquest no és el primer cop que l’individu ha estat implicat en casos similars; ja havia estat denunciat per apropiar-se de fiançes de lloguer en altres ocasions. Ara, s’afronta a acusacions de diversos delictes d’estafa, sumant-se a anteriors detencions per incidents similars.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad