Mor el pintor manacorí Llorenç Femenias

L’artista manacorí Llorenç Femenias Veny (Manacor, 1960) va morir ahir dimarts 16 d’abril als 63 anys. Apassionat de la pintura, a la que hi va arribar de manera autodidacta, era conegut pels seus anys de feina continuada a Aproscom. Influenciat pels també manacorins Llorenç Ginard i Miquel Brunet, així com pel Grup Dimecres, la seva primera exposició fou l’any 1987 a la Torre de ses Puntes. 

“Temes clàssics. Paisatges, figures, sobretot les cares. I en parlar d’interiors, natures mortes. Faig impressions del que veig. No són pintures realistes. Les cares que faig, per exemple, les pint sense mirar cap model. Em regesc per la part plàstica no objectiva. El quadre comanda, i el deix fluir sense fixar-me amb la part realista com a objectiu”, deia l’any 2015 en una entrevista concedida al periodista Antoni Riera.

El vetllador serà avui dimecre des de les 14,30 fins a les 19,30h al tanatori del Parc de l’Auba de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad