Els actes de la Setmana del Llibre de Manacor

El municipi de Manacor s’omple d’activitats culturals i literàries en motiu de la Setmana del Llibre, que es durà a terme del 19 al 28 d’abril. Una àmplia varietat d’esdeveniments per a celebrar i fomentar l’amor per per la literatura, des de presentacions de llibres fins a espectacles de contes i concerts.

El 19 d’abril, la Biblioteca de Son Macià acollirà a les 17:00h una activitat especial per celebrar Sant Jordi. Més tard, a les 19:30 h, el Centre de Cultura de Porto Cristo serà l’escenari de la presentació del llibre i projecció de la pel·lícula “Una droga llamada Helen (otra) pel·lícula rodada en Mallorca”, d’Antoni Ferrer Vallespir.

El 20 d’abril, a les 19 h al Molí d’en Beió, es podrà gaudir del monòleg “Pompeu Fabra jugada mestra!” a càrrec de l’actor Oscar Intente, organitzat pel Servei Lingüístic de Manacor. Mentre que a les 20 h, l’església de Fartàritx serà l’escenari del “Mozart Trio de cordes”.

Bosc Encantat al Museu d’Història de Manacor – 21 d’abril:

El Museu d’Història de Manacor transformarà la seva zona enjardinada en un màgic “Bosc Encantat” el 21 d’abril. Des de les 17 h fins a les 20 h, els assistents tendran l’oportunitat de submergir-se en un món de fantasia i històries, amb diverses activitats per a tota la família:

 • Contacontes El Petit Myotragus: A les 12 h, Margalida Estelrich captivarà els més petits amb un contacontes especial per a infants de 5 a 10 anys.
 • El Racó dels Contes: A partir de les 11 h, s’habilitarà una zona de descans amb coixins, estores i tauletes baixes per a la lectura tranquil·la i el joc, adreçat a infants de 3 a 10 anys.
 • Històries llegides: A les 17:30 h, celebrant el 20è aniversari de l’associació d’Amics del Museu, es gaudirà d’històries llegides per als assistents.
 • Poesia sota els arbres: A les 19 h, el jardí del Museu es convertirà en un paradís poètic on tres poetes recitaran les seves obres davall l’ombra dels arbres. Hi haurà tres punts de poesia i cada punt farà una aturada de 20 minuts per a la recitació.

Revetlla de Sant Jordi a Porto Cristo – 22 d’abril:

El 22 d’abril, revetla de Sant Jordi, serà el dia fort de la Setmana del Llibre a Porto Cristo, amb la Fira del Llibre i diverses activitats com contacontes i espectacles per a tota la família.

 • Contacontes en Construcció: A les 9:30 h i 11:30 h, es realitzaran sessions de contacontes adreçades a les escoles, a la Biblioteca de Porto Cristo.
 • Fira del Llibre: De les 16 h a les 19:30 h, davant l’Oficina Municipal. La Plaça del Sol i de la Lluna acollirà una instal·lació artística a càrrec dels alumnes de l’IES Porto Cristo.
 • Contacontes per a públic infantil: A les 17 h, es realitzarà un contacontes especial per a infants de 3 a 12 anys, seguit d’un recorregut a la Plaça del Sol i de la Lluna.
 • Bibliomòbil: De 18:30 h a 19:30 h, la Bibliomòbil del Circ Bover oferirà una experiència de lectura agradable a la plaça del Sol i de la Lluna. 

Diada de Sant Jordi a Manacor – 23 d’abril:

El 23 d’abril, dia de Sant Jordi, la Fira del Llibre al Claustre de Sant Vicenç Ferrer oferirà un ampli ventall d’activitats, des de parades de llibreries i altres entitats fins a espectacles de circ i concerts; una àmplia gamma d’activitats al Claustre de Sant Vicenç Ferrer i altres localitzacions de la ciutat:

 • Fira del Llibre: De les 9 h a les 20 h, el Claustre de Sant Vicenç Ferrer serà l’escenari de la Fira del Llibre, amb parades de llibreries i altres entitats.
 • Càpsules de Circ: De les 9:30 h a les 13:30 h, la plaça dels PP Creus i Font i Roig acollirà espectacles de circ amb acrobàcies aèries, malabars i altres activitats.
 • Marató de Contes: A les 17 h i a les 18.30 h, diverses localitzacions, com la Plaça del Convent, la Sala Infantil de la Biblioteca de Manacor i l’Institució Pública Antoni M. Alcover. 
 • Concert de cloenda: A les 19 h, el Claustre de Sant Vicenç Ferrer acollirà el concert de cloenda a càrrec de la Banda Jove del Conservatori de Manacor.

El 24 d’abril, a les 19 h, la Biblioteca de Manacor organitzarà un taller de contes per a l’estimulació del llenguatge i la lectoescriptura en edat primerenca, mentre que a les 20 h es presentarà el llibre “Els magrebins a les Illes Balears. Entre el costum, la cultura i la religió” de Pere Perelló.

El 25 d’abril, a les 19 h, l’Escola Municipal de Mallorquí serà l’escenari de la presentació del llibre “Cuina d’un temps i d’un país” d’Antoni Tugores amb la intervenció de Jaume Claret i Marga Serrano.

El 26 d’abril, a les 17 h, la Biblioteca de Son Macià oferirà un contacontes a càrrec de Gemma Moll.

Finalment, el 27 d’abril, a les 11 h a la Institució Pública Antoni M. Alcover, es realitzarà un taller d’estampació de camisetes amb el lema “Estampam Rondalles!” a càrrec de Patxanga, adreçat a famílies amb infants a partir de 6 anys.

La Setmana del Llibre de Manacor promet una experiència cultural enriquidora per a tots els amants de la literatura i la cultura. Per a més informació i detalls sobre els esdeveniments, us convidam a consultar el programa complet.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad