Cinc detinguts per robatoris amb força a Manacor en només dues setmanes

El passat dijous, agents de la Policia Nacional a Manacor van procedir a la detenció de tres individus d’origen marroquí, acusats de ser els presumptes autors d’un robatori amb força en una vivenda. Els fets van ser denunciats el dia anterior per la propietària, quan es va adonar que la porta d’un pati interior que connecta des d’una altra casa veïna estava forçada i havien sostret diversos objectes de la mateixa.

A més, els presumptes autors del robatori havien procedit a alliberar la vivenda veïna i havien arribat a canviar la tanca d’entrada, tot i que es va poder comprovar que aquesta era utilitzada per la seva propietària com a residència eventual. En aquesta segona vivenda es van poder recuperar diversos efectes sostrets de la vivenda forçada que han estat retornats a la seva legítima propietària. Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia de Manacor.

Amagats a un garatge

El passat 22 de març, agents de la Policia Nacional a Manacor van procedir a la detenció de dos individus d’origen marroquí, que acabaven de cometre un robatori amb força en una vivenda de la ciutat. Els presumptes autors van accedir a la vivenda escalant, on hi van sostreure diners en efectiu, però van ser sorpresos per la propietària i van haver de fugir botant una tanca fins a un garatge abandonat adjacent a la casa.

Quan una patrulla de la Policia Nacional va arribar al lloc indicat, es va comprovar que aquest immoble, on estaven amagats, estava en estat ruïnós i no s’utilitzava com a vivenda, sinó que diverses persones de la zona el feien servir per consumir substàncies i posteriorment l’abandonaven.

Després d’establir-se un dispositiu policial, al seu interior es van localitzar amagats els dos presumptes autors juntament amb una gran quantitat d’objectes domèstics, televisors, consoles, patinets elèctrics, joies i telèfons mòbils fruit d’altres fets delictius.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad