Mercadona ofereix més de 100 llocs de feina per a la campanya d’estiu a les Illes Balears

La companyia amplia la seva plantilla de maig a setembre per a respondre a l’arribada de turistes i mantenir l’excel·lència en el servei

La companyia Mercadona preveu reforçar la seva plantilla a les Illes Balears per a la campanya d’estiu de 2024, que arrencarà al mes de maig i finalitzarà al setembre. L’objectiu és contractar més de 100 persones a Mallorca, Menorca i Eivissa per a garantir l’excel·lència del servei en els supermercats en una època que coincideix amb l’arribada dels turistes i amb les vacances de la resta de personal.

Mercadona informa que les ofertes d’ocupació estan ja disponibles en el seu Portal d’Ocupació per a cobrir llocs tan en supermercats com en blocs logístics per a la preparació i repartiment de comandes. En elles es descriuen les condicions del lloc, com una retribució inicial de 1.553 euros al mes bruts i que no es requereix experiència prèvia, ja aquells qui s’incorporin a la companyia reben formació específica adaptada a cada lloc de feina. 

La companyia aposta fortament pel conjunt de les persones que componen la seva plantilla, i ho fa a través d’un lot de valor altament competitiu que promou l’estabilitat laboral, la defensa de la igualtat i la diversitat, la conciliació, la formació contínua i retribucions per sobre de la mitjana del sector.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad