Una dona quasi fa perdre un ull a un company de pis a Manacor

Agents de la Policia Nacional a Manacor han detingut una dona de 51 anys com a presumpta autora d’un delicte de lesions contra un amic en un domicili a Manacor.

Els fets van tenir lloc el passat dia 28 de març, cap a les 08:55 hores, després de rebre una trucada al 091 que alertava que una dona havia utilitzat una botella rompuda com a arma per agredir un home que en aquells moments sagnava per l’ull.

Diverses patrulles de seguretat ciutadana de la Policia Nacional es van personar al domicili i van trobar un home que presentava lesions a l’ull amb abundants sang.

Els agents van parlar amb la dona, la qual va afirmar que havien estat tota la nit de festa i havien begut, mostrant-se agitada i proferint insults cap als policies. Quan els agents van informar que es procediria a la seva detenció per un delicte de lesions, la dona es va resistir i va empènyer un dels policies per evitar l’arrest.

Posteriorment, els agents van parlar amb l’home, qui va indicar que la dona era una amiga i que l’havia acollida al seu domicili, tot i que feia temps que havien tingut diverses disputes.

L’home va explicar que moments abans la seva amiga li havia llançat una botella que no va arribar a impactar-li. Però es va fracturar en trossos. La dona en va agafar un tros gran que va tornar a llançar, i que va acabar impactant a l’ull de l’home, que va començar a sagnar. Davant les ferides, van trucar als serveis d’emergència i a la policia. Finalment una ambulància es van personar de seguida al lloc dels fets.

Una ambulància es va personar al domicili i va traslladar d’urgència l’home a un centre hospitalari, amb una lesió greu que li podia fer perdre l’ull. Des de Manacor, l’home va haver de ser traslladat a l’hospital de referència a Palma, on va ser intervingut quirúrgicament per una fractura ocular, una ferida incisa contusa i altres fractures. Ara es troba en estat de recuperació.Davant els fets, la dona va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte de lesions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad