Antònia Font torna a Manacor amb dos concerts a l’Auditori i entrades a 35 euros

Tretze anys després Antònia Font tornarà a actuar a Manacor. El grup més famós de la història del pop balear tocarà els propers 23 i 24 de novembre a l’auditori municipal, el mateix lloc on hi desplegaren varies cançons de despedida en el transcurs del 40 aniversari de l’Escola Municipal de Mallorquí, l’any 2013. Ara, i de la mà de la Fundació Miquel Jaume-Palma Futsal, la banda mirarà d’omplir les 800 localitats del pati de butaques durant els dos dies del cap de setmana, en el que serà ja el final de la seva gira més íntima per teatres i auditoris.

La presentació dels concerts ha tengut lloc aquest dimecres migdia al propi Auditori de Manacor, on hi han intervingut el batle de Manacor, Miquel Oliver (fan reconegut de la banda); el delegat de Cultura, Ferran Montero; el director general de la Fundació Miquel Jaume-Palma Futsal, José Tirado; i el director general de Relacions Institucionals de la Fundació, Bernat Bauçà. Les entrades estaran disponibles a partir de demà, 4 d’abril, a partir de les 10 h al web del Teatre de Manacor www.teatredemanacor.cat i també de manera presencial en horari de taquilla. Totes a un preu únic de 35 euros.

“Ens unim a l’emblemàtic grup mallorquí i en col·laboració amb l’Ajuntament de Manacor amb l’objectiu d’enfortir els llaços de l’entitat amb la societat de les Illes Balears i mantenir l’aposta ferma per impulsar la cultura”, ha apuntat Bauçà, que a més de descriure les activitats que promou l’entitat, ha reconegut que el fet que l’expresident del Fisiomedia Manacor (després rebatiat com a Palma Futsal) fos de Manacor “ha estat determinant per prendre la decisió i programar aquí els dos concerts”, que dissabte serà a les 19 hores i el diumenge a les 18 hores.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha recordat que aquesta és una oportunitat per a la ciutat poder gaudir de la seva música en directe, per tot el que Antònia Font representa per a Mallorca. Aquesta unió entre diferents entitats ressalta el compromís compartit d’enriquir l’oferta cultural de la ciutat i promoure l’accés a esdeveniments de qualitat per a tota la comunitat”, ha remarcat Jose Tirado, també exjugador del club quan era a Manacor.

Actualment Antònia Font està immersa en una gira de concerts que, després de passar per grans espais oberts i festivals, ara es centre en llocs més reduits com teatres i auditoris on el públic resta assegut “encara que serà inevitable que tothom acabi el concert dret i ballant”, reconeixen els organitzadors.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad