Intenten que les associacions de veïnats s’uneixin contra la mesquita

Un grup de veïnats del barri de Fartàritx, propers als terrenys del carrer Indústria on se suposa que hi podria haver la nova mesquita de Manacor, ja han muntat un grup de whatsapp amb els principals presidents i responsables de les associacions de veïns que queden a la ciutat. L’objectiu és aconseguir un front comú i un plantejament unitari abans que es celebri la propera junta de portaveus municipals, aquest proper 2 d’abril. La iniciativa, malgrat ja ha tengut el suport d’alguns d’aquests responsables, no ha calat a tots per igual. Curiosament els qui no n’estan massa d’acord s’han sentit pressionats: “si només serviu per organitzar quatre festes i penjar llumets podeu dimitir”. Els veïnats creuen que un cop s’hagi registrat el projecte “ja serà molt difícil aturar-ho”.

Mentrestant sembla que la opció de poder edificar la futura mesquita a l’antiga fàbrica de Procam, no ha acabat de cuallar entre la comunitat islàmica, ja sigui per les dificultats per poder cobrir tot l’espai que necessiten pel culte, ja sigui per les hostilitats que han trobat per part de determinats grups polítics i de població.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad