La benedicció de les paumes i la processó de Crist Rei obrin la Setmana Santa manacorina

La imatge

Fotos: Joan Servera Cabrer / Arnau Galmés Sansó

Les benediccions de les tradicionals paumes el diumenge del Ram i la primera processó manacorina, la de Crist Rei, van encetar ahir el calendari de la Setmana Santa a Manacor. Centenars de persones es reuniren en distintes places i temples del municipi perquè les famílies poguessin beneir les seves paumes. La més popular fou com cada any la que sortia i tornava a l’església dels Dolors amb aturada a la plaça de Sa Bassa, on el rector de Manacor, Antoni Amorós, fou l’encarregat de llançar l’aigua beneïda a les paumes i branques d’olivera, simbolitzant l’arribada de Jesús a Jerusalem. Per altra banda, ja a les 20,30h es dugué a terme la processó amb el ja emblemàtic pas vivent, amb sortida des de la parròquia de Crist Rei i passant pels principals carrers del barri.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad