Una presentació buida i sense presència eclesiàstica

La imatge

La presentació del programa de Setmana Santa que es va dur a terme ara fa una setmana a la sala d’actes de Can Vallespir de Manacor va resultar d’allò més decebadora. I no ho deim per l’organització de l’acte ni per la gent que hi va intervenir, sinó més bé per l’escàs públic assistent (sense la presència de representants polítics no s’hagués arribat a la desena de persones) i per, irònicament, la manca absoluta de representants de l’Església manacorina. Ni preveres ni el rector, Antoni Amorós, van ser a la presentació, encara que va ser cridat unes quantes vegades abans de començar l’acte, sense èxit.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad